Over deze site

Wat aardig dat je de moeite neemt om mijn stek op het web te bezoeken. [Trefwoorden: werkplekinrichting, productiviteit, maclessen, iphone-fotografie, iphoneography, iOS, macOS, Mac, iPad, iPhone, muziek]
In 2001 begon ik te bloggen over van alles en nog wat. Soms over wat er thuis gebeurde of over de totstandkoming van de familie site (www.zelders.nl) maar ook over dingen die mij op dat moment om welke reden dan ook boeiden. De frequentie van de posts en de aard van de posts veranderde na verloop van tijd. Logisch, want je schrijft over de dingen die je op DAT moment bezig houden of waarvan je denkt dat het handig is om die te onthouden. Een aantal van mijn oude blogs zoals frEdSCAPEs en frEdSCAPEs 3.0 zijn inmiddels al weer verdwenen.
Deze WebStek herbergt (een selectie uit) oudere blogposts en alle meer recente blogposts en andere info waarvan ik het handig vind om die online bij de hand te hebben of aan anderen te kunnen laten zien.
Verder is hier informatie te vinden over MacLessen, een activiteit die ik met veel plezier ontplooi. Lees er meer over in de MacLessen sectie.

Fred Zelders e-mail: fzelders at gmail dot com

N.B. Deze web site is in februari 2021 ontstaan nadat ik het besluit had genomen om van een self-hosted WordPress website “fredzelders.nl” over te stappen naar een eenvoudigere versie die (vooralsnog gratis) gehost wordt bij WordPress zelf.

Een aantal (voor mij) belangrijke posts heb ik naar hier overgeheveld.
Dat betekent dat er een dus ook een hoop is ‘weggegooid’.

De url fredzelders.wordpress.com was helaas niet beschikbaar, daarom maar gekozen voor fredzeldersnl.wordpress.com

Advertentie